onze mensen

gedeelde passie

Arnaud Vandenbogaerde en Ludovic Ghyselen hebben vlees als gedeelde passie. Waar Arnaud al van kindsbeen af gebiologeerd was door het kweken van runderen, verdiepte Ludovic zich in het genetisch verfijnen van rasdieren, om zo tot optimale vleeskwaliteit te komen. Hun wegen moesten dus ooit wel eens kruisen. Ludovic heeft met Argendael trouwens een restaurant waar vlees een prominente plaats op het menu krijgt.

Duurzaamheid staat bij ons voorop. Minder, maar beter vlees. Geen focus op spiermassa of karkasgewicht, maar op smaak en maximale marmering met de beste vetzuursamenstelling. Een gesloten productieketen zonder gebruik van ggo’s of soja, maar met als speerpunten topgenetica, extensieve fokbedrijven met natuurlijke kuddes en rantsoenen volgens een eigen voederformule met lijnzaad. Kortom, alles staat in functie van vleeskwaliteit.

Onze klanten? Restaurants die met de betere vleesproducten (willen) werken, slagerijen en mogelijk zelfstandige supermarkten die mikken op een premium aanbod. Anders gezegd: wij werken voor mensen die een diepe liefde voor vlees koesteren en die houden van voeding met een verhaal.

Meer over onze dieren

Angus Grand Cru (BVBA)

Doornikserijksweg 195, 8510 Bellegem

BTW: BE 0719 391 095

Privacy Policy

Made by Whipcream