Onze mensen
Duurzaamheid staat bij ons voorop. Minder, maar beter vlees. Geen focus op spiermassa of karkasgewicht, maar op smaak en maximale marmering met de beste vetzuursamenstelling.
Duurzaamheid staat bij ons voorop. Minder, maar beter vlees. Geen focus op spiermassa of karkasgewicht, maar op smaak en maximale marmering met de beste vetzuursamenstelling.
Arnaud Vandenbogaerde en Ludovic Ghyselen hebben vlees als gedeelde passie. Waar Arnaud al van kindsbeen af gebiologeerd was door het kweken van runderen, verdiepte Ludovic zich in het genetisch verfijnen van rasdieren, om zo tot optimale vleeskwaliteit te komen. Hun wegen moesten dus ooit wel eens kruisen. Ludovic heeft met Argendael trouwens een restaurant waar vlees een prominente plaats op het menu krijgt.
“Wij werken voor mensen die een diepe liefde voor vlees koesteren en die houden van voeding met een verhaal.”
Duurzaamheid staat bij ons voorop. Minder, maar beter vlees. Geen focus op spiermassa of karkasgewicht, maar op smaak en maximale marmering met de beste vetzuursamenstelling. Een gesloten productieketen zonder gebruik van ggo’s of soja, maar met als speerpunten topgenetica, extensieve fokbedrijven met natuurlijke kuddes en rantsoenen volgens een eigen voederformule met lijnzaad. Kortom, alles staat in functie van vleeskwaliteit.
“Duurzaamheid staat bij ons voorop. Minder, maar beter vlees.”
Onze klanten? Restaurants die met de betere vleesproducten (willen) werken, slagerijen en mogelijk zelfstandige supermarkten die mikken op een premium aanbod. Anders gezegd: wij werken voor mensen die een diepe liefde voor vlees koesteren en die houden van voeding met een verhaal.
productenWil je een proefpakket aanvragen? Een bezoek brengen aan de afmesting-site in Helkijn? Meer informatie over onze werkwijze en filosofie? Onze agrotoerisme-formules ontdekken op onze Franse site? Neem gerust contact op met ons.