We gebruiken cookies om de functionaliteit van de site te optimaliseren en u de best mogelijke ervaring te bieden. Bekijk onze Privacy Policy.
voor particulier

Vleeskaart

Angus Grand Cru vlees degusteren bij uw thuis? Bekijk dan ons divers aanbod.

U kan ons contacteren op het nummer 0475 67 15 02

bel onsmail ons
Ribstuk met been ('côte à l'os')
Ribstuk met been ('côte à l'os')

Het meesterstuk van het rund: mals, smaakvol en met een mooie marmering en vetbedekking

1.2KG
€57.60
2.4KG
€115
3.6kg
€172
Staartstuk (‘picanha’)
Staartstuk (‘picanha’)

Deze driehoekvormige spier is zacht van textuur en heeft een mooie marmering en vetbedekking.

500gr
€25
1KG
€50
2Kg
€100
Bavette
Bavette

Deze spier, uit de binnenkant van de borstkas van het rund, is een echt kennersstuk.

500gr
€16.50
1KG
€33
2kg
€66
Dikke kraai ('onglet')
Dikke kraai (‘onglet’)

Een speciale spier, al was het maar omdat er maar één van aanwezig is per dier – in plaats van twee, zoals bij de meeste spieren het geval is.

500GR
€16.50
1KG
€33
2kg
€66
Short ribs
Short ribs

Een in de VS heel populair onderdeel, dat er traag gegaard wordt tot de ribben mals en sappig worden.

1KG
€18
2KG
€36
5kg
€80
Jodenhaas
Jodenhaas

Een in de VS heel populair onderdeel, dat er traag gegaard wordt tot de ribben mals en sappig worden.

1kg
€30
2KG
€60
3kg
€90
Hamburgers
Hamburgers

Een in de VS heel populair onderdeel, dat er traag gegaard wordt tot de ribben mals en sappig worden.

1Kg
€17
2KG
€34
5kg
€85
Stoofvlees
Stoofvlees

Een in de VS heel populair onderdeel, dat er traag gegaard wordt tot de ribben mals en sappig worden.

1KG
€19
2kg
€38
5kg
€95
ons assortiment

Graag een stukje vlees bestellen?

Wil je een proefpakket aanvragen? Een bezoek brengen aan de afmesting-site in Helkijn? Meer informatie over onze werkwijze en filosofie? Onze agrotoerisme-formules ontdekken op onze Franse site? Neem gerust contact op met ons.

contacteer ons