Vleeskaart
Angus Grand Cru vlees degusteren bij uw thuis? Bekijk dan ons divers aanbod.
Angus Grand Cru vlees degusteren bij uw thuis? Bekijk dan ons divers aanbod.
Het meesterstuk van het rund: mals, smaakvol en met een mooie marmering en vetbedekking
Deze driehoekvormige spier is zacht van textuur en heeft een mooie marmering en vetbedekking.
Deze spier, uit de binnenkant van de borstkas van het rund, is een echt kennersstuk.
Een speciale spier, al was het maar omdat er maar één van aanwezig is per dier – in plaats van twee, zoals bij de meeste spieren het geval is.
Een in de VS heel populair onderdeel, dat er traag gegaard wordt tot de ribben mals en sappig worden.
Een in de VS heel populair onderdeel, dat er traag gegaard wordt tot de ribben mals en sappig worden.
Een in de VS heel populair onderdeel, dat er traag gegaard wordt tot de ribben mals en sappig worden.
Een in de VS heel populair onderdeel, dat er traag gegaard wordt tot de ribben mals en sappig worden.
Wil je een proefpakket aanvragen? Een bezoek brengen aan de afmesting-site in Helkijn? Meer informatie over onze werkwijze en filosofie? Onze agrotoerisme-formules ontdekken op onze Franse site? Neem gerust contact op met ons.